SEMNATI PENTRU SORIN OPRESCU!

Il vreti la primaria capitalei pe Sorin Oprescu?

Listele pentru semnaturi va astepta in urmatoarele locatii:

PIATA DOMENII

PIATA SUDULUI

PIATA PROGRESULUI


PARCUL CISMIGIU

PARCUL BAZILESCU

PARCUL CAROL I

PARCUL IZVOR

PARCUL TITAN

PARCUL HERASTRAU

PIATA UNIRII

INDEPENDENT POLITIC, DEPENDENT DE SEMNATURA TA!!!

Reclame

 1. #1 by denisa on aprilie 17, 2008 - 4:40 pm

  cum putem sa -l ajutam pe d-nul Oprescu?unde are sediul de campanie?

 2. #2 by adriana popa on aprilie 17, 2008 - 6:22 pm

  Da il sustin si votez.
  este singurul care poate si vrea sa faca ceva.
  macar are fata si comportament de BARBAT.

 3. #3 by Victor on aprilie 17, 2008 - 9:03 pm

  […] Peste ani, daca veti alege sa nu-l votati pe Sorin acum, sau daca veti alege sa nu votati deloc, o sa va doriti sa mai aveti odata, macar odata, sansa de a putea intoarce timpul si sa fiti din nou in fata acestei alegeri. Si nu veti putea sa justificati de ce ati lasat singur un om care a luptat cu curaj si onoare pentru o lume mai buna, pentru un viitor mai bun.[…]

 4. #4 by A.C. on aprilie 18, 2008 - 4:40 am

  Doctore esti iubit de multi care au iubit si PSD-ul ,ai pana ieri, si-l mai iubesc inca intr-atat cat sa spulbere organizatia Bucuresi, aceasta tumora cu natura incerta si de marime colosala situata la Cap-itala Romanie si care omoara modernizarea si improspatarea intregului Partid.
  Eu te votez, chit ca exista un oarecare riscmca in cele din urma sa iesa Orban. Tocmai asa PLD-ul nu mai are nicio sansa! Insa asa se va spulbera tumora> Iar, asta este cel mai important pe termen lung pentru stanga romaneasca. Va fi spulberat si geoana (geoanialul) care are nesimtirea sa mai stea in casa aia desi face de ras prin meschinaria lui intregul partid si-l erodeaza!

  contracandidatilor le-am facut 2 bloguri (ca e lacomi). Poate zaboviti un pic pe ele, ca este instructiv. hipopoprim.ablog.ro si hipopoblaga.weblog.com Daca nu dumneavostra poate macar tinerii din echipa.Aveti nevoie de mult umor! BAFTA!!!

 5. #5 by A.C. on aprilie 18, 2008 - 4:51 am

  Revin si ma explic. Campania mea antiblaga este una solitara. Nu are legatura cu vreun partid!!!

  Iata ce m-a determinat pe mine sa pornesc campania asta solitara!

  (citez complet o postare explicativa de acum cateva zile de pe forumul Gardianul!)

  Memoria nu minte, logica nu iarta

  Mai tineti minte spaga institutionalizata si umilintele din vami?

  Eu le tin minte. Patronul vamilor era Blaga. Spaga se aduna ca taxa in autocare. Toti eram inghetati de o frica intiparita din comunism si conservata de vamesii care exercitau o putere discretionara. Nu uit asta domnule Blaga! Nu puteai sa nu stii! Nu puteai sa nu iei!

  Ia de aici

  http://hipopoblaga.weblog.com/
  hipopoprim@ablog.ro

  Ti-am facut blog Blago!

 6. #6 by anca on aprilie 18, 2008 - 8:37 am

  foarte buna ideea asta cu blogul pentru dl. doctor!
  Super buna!

 7. #7 by adrian.eftimie on aprilie 19, 2008 - 9:53 am

  Buna ziua,

  Intrebare scurta si la obiect:
  Domnule Oprescu, daca reusiti sa castigati primaria, veti mai reveni in PSD?

 8. #8 by Mirela Enachescu on aprilie 23, 2008 - 10:03 am

  Se poate vota si pe Internet? Multumesc

 9. #9 by BOTOS MAGDA on aprilie 23, 2008 - 4:24 pm

  Clasa politica romanesca este de toata jena. Aceasta ultima veste ca ati fost respins de a participa la alegerile pentru primar in Bucuresti, pentru motive complet penibile, arata teama celorlati candidati ca se tem de D-voastra. Imi pare rau ca cei care au strans semnaturile nu au facut treaba perfect, ca trabuia sa fiti sigur ca va fi speculat orice amanunt care se abatea de la cerintele listelor. Dar in Romania,multi oameni umbla fara carte de identitate la ei de teama hotilor si nu isi cunosc codul numeric personal si seria si numarul CI. Sper ca aveti avocati buni care sa reusesca la contestatia pe care sper ca o veti depune pentru decizia de fi anulate 5000 de semnaturi. Cu ce Va putem ajuta noi, de aici din Timisoara ?
  Intr-adevar, speram ca Bucurestiul sa aiba un primar bun in persoana D-voastra, care putea sa fie un model si pentru alti primari.
  In Timisoara primarul care este de 8 ani de zile, CIUHANDRU GHEORGHE, PNTCD, inafara de a-si mari averea, de a sta mai mult plecat in strainatate si de a facilita vinderea caselor tiganilor , nu a facut nimic pentru oras.
  Timisoara are strazile desfundate,santierele de reparatia strazilor sunt in santier de 4 ani de zile, centura pentru ocolira orasului nu avem, soselelel care leaga Timisoara de restul tarii toate sunt distruse , investitori straini nu mai vin , cam asta este situatia Timisoarei, care a fost scoasa din cartile tuturor. Actualul primar este asa de sigur de reusita lui la actualele alegeri,incat nici macar nu mai depune un efort pentru repratii de spiala,cum a facut la precedentele alegeri. Sper ca veti reusi si veti convinge oameni ce trebuie sa ceara de la un primar, care dupa parerea mea trebuie sa iubeasca orasul pe care il adminitraza si sa fie un bun gospodar,indiferent de culoarea politica.
  Va doresc sa participati ca sigur veti castiga.
  Magda Botos, 0751075000

 10. #10 by COMSA SORINEL on aprilie 23, 2008 - 4:31 pm

  SA NU VA DATI BATUT, SA LUPTATI PENTRU CAUZA D-VOASTRA DE A DEVENI PRIMAR AL BUCURESTIULUI, CA SIGUR VETI REUSI. IN CAZ CA VETI PARTICIPA LA PRESEDENTIE,VA VOI VOTA IN MOD SIGUR.
  SUCCES !
  COMSA SORINEL

 11. #11 by rubrica "IN GURA LEULUI" on mai 1, 2008 - 7:13 am

  RUBRICA IN GURA LEULUI
  ***************************

  BĂIEŢII NU SE POTOLESC**********

  Dar nici chirurgul nu se lasă operat. Dacă n-ar avea atâţia duşmani care au scos capul absolutamente concomitent cu foştii săi colegi de partid, zău că l-am putea crede pe Sorin Oprescu autorul celui mai tare scenariu de imagine şi popularitate, a unei geniale maşinaţiuni nu numai de a-şi face reclamă, ci şi de a-şi demonstra perseverenţa în faţa unui public mult mai larg decât le vor oferi candidaţilor celebrii „timpi de antenă”.De la judecători „birocraţi”, ca să nu le spun altfel, la escroci naivi care nu ştiu să-şi ascundă dicţia în lecţiile învăţate de la provocatori şi la ziarişti care cunosc mai puţină gramatică decât lecţia de mahala a scormonirii în gunoaie, s-au năpustit cu toţii asupra firescului gest democratic al unei personalităţi care nu mai vrea să asculte de gloata unor pestriţe interese de partid. Adică nu mai vrea să spună: „Da, tovarăşi, mă duc unde mă trimite partidul”, ci trimite el partidul…undeva. Lipsa de fair-play e că se bucură de asta şi alte partide pe care doctorul încă nu le-a trimis…

  **************

  LA UNIUNEA SCRIITORILOR, CA PE VREMURI**********

  Ca pe vremuri, când ne-njuram discret pe la mese, ca să nu se audă chiar tot în microfoane sau de la turnătorii plasaţi printre noi, Casei Scriitorilor i-a trebuit să-i păşească pragul Traian Băsescu spre a-i reînflori sămânţa de scandal. Descoperindu-l pe Varujan Vosganian aflat şi acolo în fruntea bucatelor, Preşedintele i-a spus cu umor că-i stă mai bine printre scriitori decât printre guvernanţi. Fiind un liric al finanţelor, poetul Vosganian a încercat o demonstraţie de similitudini ale culturii cu economia. Dar nu a dus-o până la capăt. Adică nu a recunoscut faptul că, în literatură, amatorismul e mai vizibil decât în politică, iar arta poetică nu se învaţă odată cu demagogia.

  **************

  SĂPTĂMÂNA PATIMILOR LA COTROCENI**********

  S-a petrecut după tot ritualul, noul şef de protocol fiind dus la la Ana la Caiafa. Ana l-a numit, iar, după şase ore de la semnarea decretului, Caiafa a fost informat de o altă caiafă, ofiţer de SRI astăzi, că „el l-a racolat pentru fosta Securitate”. Nici până acum, când am ajuns in Săptămâna Luminată, presa care a publicat ştirea nu a precizat cine a fost racolatul: Cel care a semnat, sau cel căruia i s-a semnat decretul. Nici măcar n-a precizat pe cine mai racolează astăzi acel securist păstrat cu glorie în SRI. Ceea ce demonstrează că nu căile Domnului sunt cele mai necunoscute.

  Pentru a citi întreaga rubrică, vă rugăm să accesaţi http://www.cartesiarte.ro , apa sând apoi în stânga sus pe PORT@LEU

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: