Fratilor, vine si Oprescu!

Curtea de Apel a facut dreptate. Sorin Oprescu candideaza. Sorin Oprescu a invins intr-o prima batalie „sistemul ticalosit”. Razboiul va fi castigat de bucuresteni atunci cand Sorin Oprescu va fi PRIMARUL GENERAL AL BUCURESTIULUI.

Cristian Diaconescu, juristul si diplomatul PSD, era complet debusolat la aflarea vestii ca lui Sorin Oprescu candideaza. A spus ca va convoca Biroul Permanent al PSD ca sa hotarasca daca mai are sens sa candideze. N-am inteles prea bine ce a vrut sa spuna. Oare asta fusese conditia ca el sa candideze? Aceaa de a nu-l avea contracandidat pe Oprescu? Miron Mitrea, ca sef de campanie, a spus la cateva minute ca PSD-ul trebuie sa aiba, totusi, candidat. Chiar si de forma, am continua noi.

Cozmin Gusa, liderul PIN si in acelasi timp ,,nasul’’ Laviniei Sandru a devenit politistul de ,,centura’’ responsabil cu femeile de varsta a treia frustrate de vointa majoritara a populatiei Bucurestiului. D-na Mocanu, a depus o contestatie impotriva doctorului. S-a vazut ca distinsa pensionara, care nu si-a recunoscut varsta, era speriata, frustrata si extrem de confuza. Cozmin Gusa i-a trasat sarcini civice fostei PSD-iste de la sectorul 3? A citit si dumneaei de prin ziare cum ca Doctorul ar fi folosit CNP-uri de la Spitalul Municipal. Nimic mai fals.

Cozmin Gusa si actrita Lavinia Sandru sunt niste simpatici. Rolul de ,,justitiar’’ al lui Gusa, in piesa ,,Traseismul politic, intre taximetrie si paranoia’’ se joaca avand casa inchisa.

Important este ca ,,vine si Oprescu!’’ . A fost o saptamana a patimilor pentru Doctor dar si pentru Bucuresteni. Dar s-a facut lumina.

Reclame
 1. #1 by adso on aprilie 28, 2008 - 10:15 pm

  nu-mi place discursul dumneavoastra.
  incearca sa fie direct, seamana cu al lui basescu.

 2. #2 by valentin vasilescu on aprilie 29, 2008 - 5:53 am

  Mi se pare interesanta schimbarea de macaz a trustului lui Sorin Ovidiu Vintu ( Cotidianul, Catavencu, Realitatea ). Daca protejatul sau Vasile Blaga ar fi trebuit sa stringa 40.000 de semnaturi, tonomatele de la Cotidianul le-ar fi verificat la singe fara sa aiba dreptul legal, precum o fac cu cele ale lui Oprescu ? Eu cred ca in sprijinul lui Blaga astia ar fi adus toata arhiva CNSAS inlocuind sintagma angajament de colaborator al Securitatii cu cea de sustinator. Semnaturile, datele personale raminind perfect valabile. Numai gradul si functia nu ar fi aparut.

 3. #3 by Viorel on aprilie 29, 2008 - 12:54 pm

  Oprescu PRIMAR de Bucuresti!Un bucurestean pentru Bucuresti!In sfarsit s-a facut dreptate!

 4. #4 by Oracol on iulie 28, 2009 - 5:55 am

  260 de săptămâni în balon

  Balonul lui Băsescu ce s-a săltat graţie unor curenţi politici de conjunctură, s-a dovedit a fi -cum altfel – un mare fâs electoral, treptat-treptat pierzând din altitudine, până la a se izbi de cota 322 unde îl aştepta, cu o sulă pe măsură, Văcăroiu – veşnic orientat în plan vertical.
  A continuat – exasperant – evoluţia descendentă, apropiindu-se la 35 de picioare de groapa cu fiare, dosare, stihiile vendetei,etc., ameninţat de ultimul picior…în pardon.
  Disperarea l-a cuprins pe TB după ce lestul aruncat sistematic care-ncotro, nu a redresat balonul, obligându-l să zvârle componente principale ale aparaturii nefuncţionale : Ridzi şi cea de suflet – Udrea.
  Până la marea şi spectaculoasa prăbuşire din noiembrie 2009, în luptă cu gravitaţia se va debarasa până şi de EBA, obligându-i pe cei din nacela PDL la stranii măsuri de conservare, până la negarea profetului mincinos.
  Adrian Năstase aşteaptă să-ţi recupereze cadavrul domnule Băsescu – hrană pentru câinii de pază ai justiţiei române şi nu numai. Sunt şi semne astrale în acest sens …
  Oprescu intră în cetate , încoronat.

 5. #5 by roxana on noiembrie 4, 2009 - 3:05 pm

  Pentru ca vreau o schimbare,pentru ca vreau o Romanie mai buna,pentru ca vreau mai multe locuri de munca pentru ca m-am saturat de atatea promisiuni fara niciun rezultat la Brasov votam MIRCEA GEOANA.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: