SORIN OPRESCU ESTE PRIMUL…

Primul Doctor care l-a tratat pe Corneliu Coposu. Primul Doctor al unui partid de stanga care a ingrijit un batran presedinte al unui partid mai mult dusman decat rival.

Primul PSD-ist care a avut curajul sa candideze impotriva ,,Prostanacului’’. Primul care a rupt prietenia cu Ion Iliescu. Primul, care fara sa abdice de la principiile social democratiei, si-a dat demisia din PSD.

Primul INDEPENDENT candidat la Primaria Capitalei.

CHIAR DACA ESTE ULTIMUL PE BULETINUL DE VOT, SORIN OPRESCU ESTE MEREU PRIMUL.

Reclame
 1. #1 by Bogdan on mai 5, 2008 - 5:08 pm

  Bine realizat siteul http://sorinoprescu.ro.

  Doua observatii:

  Atentie la ultimele randuri din prezentare
  (http://sorinoprescu.ro/cvsorinoprescu2.htm)

  ..”. tas la aceste jocuri pe care ei le desfasurau si le desfasoara cu alti lideri din alte partide politice ” trebuie sterse.

  Nici adresa de e-mail (campanie@sorinoprescu.ro) nu pare a fi functionala. N’as fi postat pe blog daca e-mail-ul ar fi functionat.(Recipient address
  rejected: User unknown in local recipient table)

  Succes in alegeri!

  Bogdan

 2. #2 by Dan on mai 5, 2008 - 6:33 pm

  Ma bucur sa descopar blogul. Insa am o observatie: „Ce se intampla, doctore?”. Ati uitat o virgula in titlu…

 3. #3 by Florin on mai 6, 2008 - 5:35 am

  Dle. Doctor,
  Vrem un blog mai activ si mai bogat in continut.
  Bafta!

 4. #4 by zarul on mai 6, 2008 - 1:15 pm

  .. a rupt prietenia cu Ion Iliescu?!!! Tocmai din cauza prieteniei cu el nu o sa-l votam!

 5. #5 by Last Name on mai 6, 2008 - 5:12 pm

  Dle doctor, am o singura problema cu front-page-ul electoral: pe aici, pe la noi cand arati degetul asa ostentativ, orientat catre in sus, …are …alta semnificatie. E drept, degetul mijlociul nu aratatorul…however, take care cui il aratati, cum, unde…

 6. #6 by Mariana on mai 6, 2008 - 7:38 pm

  D-le Doctor,
  Sugesta lui Florin mi-a adus aminte de povestea drumetiei lui Nastradin cu asinul si copilul. Daca are cunostinte in domeniu si nu scrie numai ca sa se afle in treaba, ar putea macar sa incerce sa va ajute.
  Va doresc numai bine !

 7. #7 by Alfonso on mai 6, 2008 - 8:24 pm

  Nu stiu de ce am impresia dar Oprescu o sa fie primul care o sa faca ceva vizibil in mizeria asta de Bucuresti in care traim.

 8. #8 by roxanaiordache on mai 6, 2008 - 9:25 pm

  Sorine sau domnule doctor, daca intre timp te-ai schimbat,
  Nu ti se pare ca abuzezi de numele lui Corneliu Coposu?
  Nu era bebe atunci, era, din pacate, pe ultimii metri, asa ca n-aveai cum sa fii tu primul care l-a tratat…

 9. #9 by Steluta on mai 7, 2008 - 6:13 am

  Felicitari d-le doctor!Capitala este bolnava,avem nevoie de un doctor sa o faca bine,iar acela este Sorin Oprescu.

 10. #10 by Darius on mai 7, 2008 - 8:44 am

  Singura solutiue pentru capitala asta pt traficul din bucuresti ,mizeria si multe altele….este dmn.Sorin Oprescu…el este medicamentul de care Capitala are nevoie

 11. #11 by Fane on mai 17, 2008 - 2:55 pm

  Vrei sa devii primar ca sa-l vindeci pe Ion Iliescu de imaginea de creator al mafiei politice transpartinice?
  Oricum, imbogatitilor tranzititiei generate de politica iliesceana, al carei adept ramai, putin le pasa de civilizarea Bucurestiului. Adunarea semnaturilor pute a actiune tip Hrebenciuc. Deci ce rol ai in povestea asta?

 12. #12 by Andrei A. on mai 21, 2008 - 9:29 am

  Domnu Oprescu va rog sa va pastrati impresiile de doctor pentru ca e o mare diferenta ceea ce stiti sa faceti dumneavoastra si ceea ce nu stiti sa faceti adik a conduce o primarie mai ales de o asemenea calibru. Poate cei din PSD nu au vrut ca dumneavostra sa fiti cel sprijinit deoarece posibil ca nu sunteti capabil. Eu unu nu am nimic personal dar nu e normal ca o persoana care nust in ce se baga se mai devina si primar mai ales ca Bucurestiul este asa cum e

 13. #13 by George on mai 21, 2008 - 11:28 am

  Domnu Oprescu este laudat mai peste tot numai ca eu am o singura intrebare-Ce a FACUT dansul inafara sa prezinte o cantitate exsurbitanta de promisiuni si de coceptii de realizare. – Eu il intelep pe dansul ca are idei si dorinte dar ininte de a mentiona ceea ce a mentionat dansul prefer sa mentioneze ce a realizat si apoi sa trecem la ceea ce v-a fi. Ce fel de campanie mai e si aceasata in care in loc de a se se faca ceva dumneavoastra cu inca cativa anumiti va toti plangeti de ce a facut sau nu a facut unul sau altul. Presupu ca aceasta campanie se face pe baza de care este mai putin corupt, cu un cazier mai mic, cu valori mai mici, bine bine aceta este primul punct de bataie apoi pe de alta parte incep fiecare sa isi etaleze partidele numai ca dumneavoastra sunte-ti cel mai deficitar dintre toti ca nu aveti nici un partid in spate. Ar trebui sa va reganditi ca sansele tot va scad si sper sa scada exponential. Mai putin succes si mai multa dreptate!!!

 14. #14 by Andrei A. on mai 21, 2008 - 2:55 pm

  Domnu Oprescu din cate am vazut dumneavoastra sustineti faptul ca nu aveti interese dar cum o sa va rascumparati fata de cei care va sponsorizeaza cica, eu zic ca acestia o sa aiba si ei partea lor cu dobanda. Apoi cum doriti sa indepliniti restul promisiunilor pe care le faceti? Nu cred ca o sa reusiti si cred ca sunteti constient. Domnu Blaga alt visator a avut si dansul dreptate atunci cand a spus ca daca dumneavoastra nu sunteti capabil sa lucrati cu un singur om si ati fugit in parlament (Fapt cunoscut si ma refer la momentul cand dumneavoastra ati fugit din functia de vice primar general al capitalei la Parlament deoarece nu erati capabil sa lucrati cu domnul Basescu ) cum o sa reusiti cu o intreaga echipa de genu? Inca o problema capitala pentru dumneavoastra. Pot sa spun ca aveti intentii bune dar nu in aceasta functie. Eu cred ca sunt niste eforturi in zadar. Si acum fiindca nu mai aveti nici un partid in spate ar fi bine daca ati incerca sa nu va faceti dusmani pe toti ca nu va ajuta cu nimic si ma refer la afirmatia de pe site-ul dumneavoastra”Ati iesit din partid si incercati independent deoarece TOATE partidele sunt corupte=interes” . Nu este necesar obligatoriu in primul rand, poate unii din aceste partide sunt corupti dar asta nu inseamna ca toti si majoritatea si oricum tentatia este la fiecare pas si orice om este tentat de aceasta. Si dumneavoastra in primul ran sunteti tentat de puterea de a fi primar asupra capitalei si stiti ca se datoreaza aptului ca nu reusiti sa fiti presedinte si ca asta este visul dumneavoastra actual dar in acelasi tim si intangibil. Intr-un fel sunte-ti invidios pe Basescu deoarece el este presedinte si dumneavoastra nu. Vedeti cum faceti rost de un dosar flota pe numele dumneavoastra si poate ajungeti presedinte. Si o curiozitate: daca aveti sansa de a deveni presedinte si sunteti primar al capitalei ce faceti fugiti din primarie din nou??

 15. #15 by Vocea Ratiunii on iunie 10, 2008 - 9:39 am

  FRATILOR, MERGETI LA VOT SI VOTATI-L PE BLAGA, CA ALTFEL PUNE MANA PE BUCURESTI COMUNISTUL DE ILICI ILIESCU!!!

 16. #16 by bratu tudor on iunie 12, 2008 - 5:45 pm

  Tata doreste sa ia legatura cu dumneavoastra,
  daca se poate sa ne spuneti unde si cind se poate lua legatura cu dumneavoastra.
  Ca sa va amintiti de dumnealui va spun decit:
  „Spitalul Brincovenesc Dl.dr. Stoica Alexandru”.
  Va multumim.
  Dumnezeu sa va ajute sa reusiti sa faceti
  tot ce doriti pentru Bucuresti si pentru bucuresteni.

 17. #17 by Sandu on iunie 23, 2008 - 4:44 am

  Credeam ca a ajuns la dv. ce am scris ieri. Va spuneam, in esenta, ca sustinerea celor ce cred in reala dv. independente este mai importanta, poate chiar mai puternica decat interesele celor care incearca sa va impiedice. Si consilierii au limitele lor, nu numai prin fisa postului, ci mai ales prin responsabilitatea fata de intreaga populatie a Bucurestiului, care trebuie sa stie ce fac si care asteapta ca dv, sa nu mai finantati afacerile de partid. Sistemul american de compromisuri (deal) nu poate fi benefic decat celor care il practica. Noi preferam transparenta si posibilitatea de a ne pronunta, ca populatie care trebuie sa stie ce o asteapta. In ultima instanta, populatia poate fi consultata prin referendum, ca in Elvetia. Va dorim succes deplin, ca independent, ca reprezentant al intereselor populatiei, nu al unor politicieni.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: