Comandamentul din 14 februarie 2010

COMUNICAT DE PRESA

In cadrul comandamentului din aceasta seara, de la ora 18.00, Primarul General al Capitalei, Prof. Dr. Sorin Mircea Oprescu, le-a transmis operatorilor de salubrizare, sa continue actiunile de ridicare si transportare a zapezii, de monitorizare si curatare a gurilor de canal.

Potrivit rapoartelor prezentate de catre inspectorii Directiei de Inspectie si Control General, care au verificat principalele artere si intersectii din Municipiul Bucuresti, s-a constatat o imbunatatire semnificativa in ceea ce priveste acumularile de apa din intersectii, precum si curatarea de zapada a statiilor RATB fata de ziua precedenta. In continuare, mai exista zapada pe banda 1 de circulatie pe anumite artere principale si in unele statii RATB, in principal datorita masinilor care au ramas parcate si care au fost acoperite cu zapada.

Primarul Capitalei a cerut sa fie acordata atentie sporita trotuarelor si sa se intervina cu material antiderapant, pentru ca pietonii sa poate circula in maxima siguranta.

Totodata, el le-a solicitat operatorilor de salubrizare sa degajeze toata zapada de pe marile bulevarde si intersectii, sa mature strazile si sa curete gurile de canal unde inca nu s-a intervenit, intrucat de saptamana viitoare, se va trece la astuparea gropilor din Bucuresti, produse in urma zapezilor cazute in aceasta perioada.

Edilul Capitalei a primit in cadrul aceluiasi comandament, un raport al Administratiei Spitalelor, privind defectiunea survenita acum 2 zile la Spitalul Caritas si modul de rezolvare a transportului bolnavilor in alte unitati sanitare, in siguranta. Astfel, personalul de la Distrigaz a fost prezent astazi la lucru, de la ora 8.00 pana la ora 16.00 si a apreciat ca zona afectata este de aproximativ 85m, dar ca pana la sfarsitul saptamanii viitoare ar trebui finalizata lucrarea la reteaua de gaze, daca nu apar disfunctionalitati. Bolnavii evacuati de la Spitalul Caritas si internati in diverse spitale din Municipiul Bucuresti sunt acum in siguranta medicala.

Prof. Dr. Sorin Mircea Oprescu le-a reamintit bucurestenilor ca au la dispozitie Dispeceratul Integrat de Urgenta al Primariei Municipiului Bucuresti, unde pot semnala orice problema legata de retelele edilitare: apa, canal, gaze, telefonie, Electrica, RADET, RATB, LUXTEN şi Administratia Strazilor. La acelasi numar cetatenii pot semnala si eventualele inundatii cauzate de topirea zapezii.
Dispecerat Integrat de Urgenţă (apel gratuit): 0800.800.882.

Primarul General Sorin Oprescu a convocat urmatorul comandament maine, 15.02.2010, la ora 18.00.

14 februarie 2010

Serviciul pentru Relaţia cu Mass-Media

preluat facebook Sorin Oprescu

, , , , ,

 1. #1 by tanase marian on aprilie 29, 2010 - 8:26 pm

  excelentei sale domnului primar general, profesor doctor sorin oprescu,…….domnule ma numesc tanase marian,sunt maistru militar an rezerva al ,,s. t. s. ,, va adresez prin prezenta o rugaminte de a mi raspunde la o antrebare privind un caz grav, ce nu l pot depasi singur,.scuze va rog pentru scrisul dificil ,,nu agramat,, am o disfunctie neurologica datorata unui accident vascular petrecut acum cinci ani,……..cazul este legat deo sigura frauda aunei foste chiriase la curte,unde numita garagaianu felicia mi a depus casa an credit ipotecar la una din cele22 de banci ce ofera astfel de servicii populatiei,… este o procedura defectuoasa, astfel ca pot apare an timp sute astfel de cazuri iar politia nationala da din umeri declarand ca bancile nu pot fi accesate an baza lor de date,….cazul descris de mine este detaliat pe pagina de internet a unei domnisoare,,theodora 03 03,, v am adresat acolo chemarea de a fi ajutat, titulara blogului ami spune ca excelenta voastra ai citeste pagina dar desi acolo strigatele mele de ajutor sunt semnificative, nu mi s a raspuns cu nimic,.va rog din suflet domnule sunteti un demnitar al statului roman caruia ai cer ajutor,……..sunt debusolat speriat de consecinte am detaliat acolo pe site ul ,,theodora 0303,,cazul an amanunt va conjur a fi ajutat,excelenta voastra,.am adresa de e mail ,,tanasemarian251146@yahoo.com,,.am mai adresat acest strigat disperat si domnului presedinte traian basescu,si domnului guvernator b. n. r. ,deasemeni si domnlui consilier b. n. r. adrian vasilescu si nu mi se raspunde,.rog din suflet oricui depisteaza anscrisul meu sa l directioneze solicitantului,.sunt disperat,am explicat acolo pe site ul domnisoarei theodora0303 toate amanuntele ,.este o excrocherie sigura facuta de o absolventa de facultate economica degusolata si ea de vremurile dificile favorizante de frauda,…….excelenta multumesc ,admir munca dumneavoastra ,si ami cer scuze pentru deranj la nivelul solicitat,.eu am fost candva coleg de liceu cu domnul general an rezerva tanase tudor director al s. t. s. dar au ramas anii tineretii cei fara de antoarcere ,rog din suflet sa ma ajutati,.sa traiti,……..

 2. #2 by Dârzescu on iunie 5, 2010 - 12:49 pm

  Raport cetăţenesc

  DB 30 CRI este numărul unui automobil de culoare închisă care alimentează cu ţigări (posibil de contrabandă) de câteva zile, tronsonul Străzii Bârlogeni dintre intersecţia cu str.Lăstărişului şi B-dul Bucureştii Noi, prin intermediul a 5 – 7 rromi. Zona este comercială, la 70m de Piaţa 16 Februarie. Este vorba de o echipă nouă, cea veche fiind „tratată” operativ şi competent de poliţiştii comunitari !
  Rog anulaţi postarea.

 3. #3 by Yoel Harel on iunie 12, 2010 - 5:24 pm

  am actionat prin un avocat in Israel sa primesc inapoi casa din Strada Fagarasi no 38 din Bucuresti sectorul 1.
  dosarul se afla de ani de zile la Primarie si nu s’a rezolvat.
  Va rog interventia Dumneavoastra.
  Multumesc,
  Yoel
  fost Julien Langberg.

 4. #4 by capraru lucian on iulie 19, 2010 - 11:28 pm

  felicitari domnului oprescu pentru tot ce a facut in spitalul municipal a oferit tuturor saracilor posibilitatea de a se opera este singurul spital unde nu se cere spaga cei mai buni medici si chirurgi cu reputatie spital de lux ca in occident conditii de nota zece tratament ireprosabil este un bun manager de spital si trebuie sa fie in continuarecu alese ganduri si profund respect capraru lucian

 5. #5 by badiu dorel on septembrie 14, 2010 - 10:12 pm

  SANATATEA DVS. ESTE AVEREA DVS. ACUM, BENEFICIATI DE SANATATE GARANTATA SI TINERETE INDIFERENT DE VIRSTA !
  -Noi nu imbatranim, ADN-ul nostru imbatraneste, fiind agresat de radicalii liberi, CARE SUNT GENERATI DE INSUFICIENTA OXIGENARE A CELULELOR, CONSTITUIND CAUZA PRINCIPALA LA APARITIA CANCERULUI.
  – ACUM un cancer poate fi diagnosticat cu ani de zile inainte ca tomografele sau alte metode de investigare ,,ultramoderne” sa-l depisteze.
  -Testarea PRINCIPALELOR 12 ORGANE ALE CORPULUI OMENESC si ,,tratamentul”, il efectuez si la domiciliu sau biroul celui interesat, sau in ROMANIA.
  ,,ORICE POATE FI VINDECAT”. ,,OBEZITATEA ESTE CAUZA PRINCIPALA A TUTUROR BOLILOR” .,,FOLOSITI ALIMENTUL CA MEDICAMENT SI MEDICAMENTUL CA ALIMENT” HIPOCRATE. ACUM BENEFICIATI SI DE TRATAMENTE UNICE, REMEDIIND PESTE 240 BOLI CA: OBEZITATE, ,,DIABET”, IMPOTENTA, HEPATITA, SCEROZA IN PLACI, CANCER. CIT SI TERIBILE BOLI DERMATOLOGICE: Psoriazis sub toate formele (inclusiv artropatic) ;-Lupus sub toate formele (inclusiv tuberculos cu recidive pe vechi cicatrice) ; -Lichen plan acut diseminat; -Melanom malign; -Nevii pigmentar; -Vitiligo ETC. http://www.sanatate.danyelectronics.ro http://www.bani.danyelectronics.ro -,,ORICE POATE FI VINDECAT” DORTI REVENIREA LA NORMAL A ORGANISMULUI CU miniaparate de la ,,cosmonautica”? CARE AU ,,EFECT DE CITOSTATIC NATURAL” (folosit la cancer) , REFAC CELULELE, POTENTA, RESTABILESC ,,AURA” SI CIRCULATIA ENERGIEI VITALE ,,KI” AI CABINET DE FIZIOTERAPIE, ELECTRO/ ACUPUNCTURA, PRESOPUNCTURA SI REFLEXOTERAPIE. 0040723287143 SANATATE SI PROSPERITATE, VA DORESC TUTUROR !

 6. #6 by stefan on noiembrie 4, 2010 - 7:39 pm

  norok ku omu asta mai facem s noi ceva in tzara asta caci cu restu :-j

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: