Raportul Comandamentului Pentru Asfaltare

INFORMARE DE PRESA

Primarul General , Prof. Dr.Sorin Oprescu, le-a comunicat asfaltatorilor, in aceasta dimineata, la prezentarea raportului inspectorilor municipalitatii, ca este nemultumit de ritmul in care se desfasoara actiunea de astupare a gropilor in Capitala:
“Daca asfaltam in ritmul acesta, vom termina de astupat gropile in anul 2017” a spus Sorin Oprescu.
Primarul Capitalei le-a cerut asfaltatorilor sa finalizeze aceasta operatiune pina sambata dimineata: “ Daca nu terminam pina sambata dimineata, va voi imputa toate plingerile pe care le am in birou” a avertizat edilul-sef, referindu-se la sesizarile soferilor legate de autoturismele avariate din cauza gropilor din carosabil.
De asemenea, Primarul General a cerut inspectorilor Administratiei Strazilor sa intocmeasca, incepind de astazi, notificari pe care sa le trimita firmelor responsabile cu asfaltarea in Bucuresti: “ Sa se intocmeasca notificari, fara generalitati, cu fiecare groapa neremediata, cu fiecare bulevard si cu localizarea exacta a acestora”.

NOTA:
În cadrul acţiunii de control desfăşurată de către inspectorii Direcţiei Inspecţie şi Control General, în noaptea de 22-23.02.2010, intre orele 23.00 – 06.00, au fost verificate arterele de circulaţie stabilite in cadrul Comandamentului (din 22 februarie, de la ora 22:00) constatându-se urmatoarele:

· DELTA A.C.M.
– Bd. Dinicu Golescu – a fost remediat.
– Str. Stirbei Voda – a fost remediata in fata Reprezentante O.N.U. si la intersectia cu Ion Campineanu.
· TEHNOLOGICA RADION
– Bd. Mircea Eliade – desi au fost remediate unele deficiente, au mai ramas gropi la intersectia cu Radu Beller, la nr. 14 si fisuri transversale la intersectia cu Bd. Primaverii.
– Str. Radu Beller – a fost remediata.
– Bd. Iuliu Maniu – s-a lucrat la iesirea spre autostrada cu mixtura stocabila dar carosabilul nu se prezinta in conditii optime.

· HAN
– Sos. Berceni – sensul Ion Iriceanu spre Piata Sudului a fost remediat, pe sensul invers sunt probleme la nr. 6, 8 si intersectia cu Turnu Magurele.

· EUROVIA
– Prelungirea Ghencea – a fost remediata o banda intre Str. Brasov si Str. Valea Oltului, pe sensul invers sunt probleme pe toata lungimea.
– Str. Valea Cascadelor – a fost remediata.
– Str. Stirbei Voda – nu s-a lucrat; probleme la Casa Radio, la nr. 152 (trecere de pietoni) si intersectia cu Str. Berzei
– Bd. Regina Elisabeta – a fost remediata intersectia cu Str. Academiei.

· EUROCONSTRUCT
– Calea Victoriei X Str. Stirbei Voda – a fost remediata.
– Bd. Magheru – desi nu s-a constatat prezenta lucratorilor, carosabilul se prezinta in conditii optime, plombele fiind executate anterior.
– Bd. Lascar Catargiu – desi nu s-a constatat prezenta lucratorilor, carosabilul se prezinta in conditii optime, plombele fiind executate anterior.
– Statia RATB – Clabucet – a fost remediata.

· STRABAG
– Piata Alba Iulia – a fost remediata.
– Bd. Unirii (Piata Alba Iulia spre Piata Unirii) – au fost remediate ambele sensuri, cu exceptia intersectiei cu Mircea Voda.

23 februarie 2010
Serviciul pentru Relaţia cu Mass-Media

sursa facebook Sorin Oprescu

Reclame

, , , , , , ,

 1. #1 by Andrei Lita on februarie 28, 2010 - 1:53 am

  Stimate Domnule Primar,

  E o strada in spatele Teatrului National, cred ca Tudor Arghezi se numeste – e o benzinarie Petrom pe strada respectiva, care arata ca dupa bombardament.

  Problemele nu se datoreaza doar acestei ierni, pentru ca e de mai multa vreme intr-o situatie critica, dar in iarna asta s-a distrus de tot. Este inpracticabila…

  Puteti interveni, va rog, sa se repare si aceste strazi?

  Multumesc
  Andrei Lita

 2. #2 by JUSTINIAN on martie 1, 2010 - 12:57 pm

  Domnule primar cunosc un procedeu foarte sinplu(testat in alta tara cu succes) pentru imbunatatirea calitatii plombarii si asfaltarii drumurilor ce se realizeaza cu costuri minime , practic negijabile.
  Astept sa ma contactati.
  Cu respect,
  Justinian

 3. #3 by oana anton on martie 1, 2010 - 4:11 pm

  http://www.hotnews.ro/stiri-esential-6972959-gropaniada-lui-oprescu-cum-platesc-bucurestenii-asfalt-3000-euro-17-ori-mai-piperat-decat-cel-din-ungaria-2000-euro-mai-mult-decat-asfaltul-din-anglia-3-ori-mai-scump-decat-cel-din-irlanda.htm
  ce pot sa comentez? ce putere sa mai ai? nu este decat MIZERIE MIZERIE MIZERIE MIZERIE MIZERIE MIZERIE MIZERIEMIZERIE MIZERIE MIZERIEMIZERIE MIZERIE MIZERIEMIZERIE MIZERIE MIZERIEMIZERIE MIZERIE MIZERIEMIZERIE MIZERIE MIZERIEMIZERIE MIZERIE MIZERIEMIZERIE MIZERIE MIZERIEMIZERIE MIZERIE MIZERIEMIZERIE MIZERIE MIZERIEMIZERIE MIZERIE MIZERIEMIZERIE MIZERIE MIZERIEMIZERIE MIZERIE MIZERIEMIZERIE MIZERIE MIZERIEMIZERIE MIZERIE
  Dar cine o sa dea verde acestui comentariu? Si mai ales cine o sa-l citeasca? Cumva primarul capitalei? mi se face mila cand ma gandesc cata treaba are…………………………………………….
  Din cate vad nu are niciun comentariu acest articol si sunt variante foarte grave amandoua: ori nimeni nu e interesat, ori nu se aproba comentariile.
  inca ceva, acest comentariu mi l-am cenzurat 90%, asta pentru cei care nu au citit printre randuri

 4. #4 by abdul on martie 6, 2010 - 6:30 pm

  Recent am vazut un orasel din Germania in care aparusera 46 de gropi in asfalt. Nemtii, in loc sa se planga ca nu au fonduri sau sa dea vina pe vreme (sau unul pe altul ca in Romania) au venit cu urmatoarea idee: au scos gropile la licitatie. 🙂 da! pentru fiecare groapa s-a licitat incepand cu suma necesara reparatiei… scopul? in dreptul fiecarei gropi (care semanau izbitor cu multe din gropile din Bucuresti) s-a pus un panou mare pe care scria – groapa reparata prin contributia cetateanului x-ulescu. Ce ziceti? nu ar merge si in Romania o astfel de idee? La cat de mandri sunt unii romani eu zic ca s-ar asfalta 90% din toate gropile din Romania in primele 10 zile.
  Eu sunt din Falticeni, nu sunt din Bucuresti… chiar nu am fost niciodata, insa din ce vad la televizor, nici nu as veni vreodata.
  Mult succes Domnule Oprescu! Sunteti printre putinii romani ce ii apreciez. Daca ati fi si mai „Vlad Tepes” v-as aprecia si mai mult. Sunt multi la noi in tara care ar merita sa fie trasi in teapa la propriu.

 5. #5 by eu on iulie 20, 2011 - 11:41 pm

  Casa Radio este o rusine nationala. Un simbol mai mult decat deprimant.

  In problema RADET: doua servicii vitale (apa si caldura) in aceleasi maini?

  Biata tara romaneasca!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: