Intalnirea dintre Sorin Oprescu si primarul Vienei, Michael Haupl

COMUNICAT DE PRESA

Primarul general, prof. dr. Sorin Mircea Oprescu, a efectuat astazi, 24 februarie, o vizita de lucru in Austria pentru o intalnire cu primarul Vienei Dr. Michael Haupl si cu doamna viceprimar Mag. Renate Brauner.
In cadrul discutiilor de astazi s-au abordat o serie de subiecte de interes comun precum construirea de parcari subterane, de locuinte sociale, sisteme de incalzire, dar si o serie de probleme punctuale. Avand in vedere experienta indelungata a partii austriece, dar si modelul de succes al Primariei din Viena, Primarul General, Prof Dr. Sorin Mircea Oprescu, a fost interesat de modul de functionare a societatii Donau Finanz Gmbh&Co KG, societatea de investitii a Municipalitatii din Viena.
Edilul sef al Capitalei, Prof. Dr. Sorin Mircea Oprescu, a fost interesat sa afle cum este organizat serviciul public de salubrizare la Viena, care sunt tipurile de utilaje mecanizate folosite pentru curatenia stradala, precum si amanunte despre managementul deseurilor, despre solutiile antiderapante care sunt folosite de partea austriaca, tipul de utilaje de deszapezire a trotuarelor, daca exista in dotare utilaje care curata si incarca zapada in acelasi timp, unde se depoziteaza zapada si cum se organizeaza activitatea de deszapezire.
Modul de organizare a sistemului de transport public din Viena a fost un alt punct al discutiei dintre primarii Dr. Michael Haupl si Prof Dr. Sorin Mircea Oprescu. Dupa cum se stie, Primaria Municipiului Bucuresti are in strategie modernizarea flotei de tramvaie prin realizarea unui parteneriat cu un constructor de prestigiu care sa realizeze vagoanele de tramvai la Bucuresti.
Spitalele si sistemul sanitar din Viena ar putea fi, de asemenea, un model de succes preluat de Primaria Bucuresti. Un spital de tipul AKH Viena ar putea fi un proiect in viitorul apropiat, la Bucuresti. Dupa cum se stie, Primaria Viena este unul dintre detinatorii majoritari ai acestui spital binecunoscut in Romania.
Sistemul de incalzire si managementul pierderilor, dar si reabilitarea centrului istoric au fost alte subiecte discutate la intalnirea de astazi.
Arhitectul sef Gheorghe Patrascu a avut o intalnire separata cu seful Departamentului de Urbanism al Municipalitatii din Viena pentru a vedea modelul folosit de Primaria din Viena in legatura cu: gestionarea Planului General de Urbanism, procedura de emitere a autorizatiei de construire – avize necesare, modele de mari proiecte urbane (cine initiaza, cine coordoneaza, asocieri, parteneriat public-privat), modul de organizare in zona metropolitana.
In perioada imediat urmatoare o serie de specialisti in aceste domenii vor sosi la Bucuresti pentru a prezenta concret solutiile de rezolvare si pentru a oferi sprijin Primariei Capitalei.
In continuarea acestui demers, vineri, 26 februarie Primarul General va avea o intalnire cu doamna viceprimar Mag. Renate Brauner, la Bucuresti, urmand ca in scurt timp cele doua primarii sa incheie si un acord de colaborare concret.
Tot astazi, Primarul General si directorul Administratiei Spitalelor, Marius Savu, au avut o intalnire cu reprezentantii Siemens pentru a discuta despre finalizarea mai rapida a proiectului Coltea.
Vizita Primarului General Prof. Dr Sorin Mircea Oprescu la Viena se inscrie intr-un plan mai larg de schimb de experienta care va porni in acest an, pentru a imprumuta modele de succes de rezolvare a problemelor cu care se confrunta Bucurestiul, intr-un timp cat mai scurt si cat mai eficient.

24 februarie 2010

Serviciul pentru Relaţia cu Mass-Media PMB

, , , , , , , , ,

 1. #1 by Florin Vasicuta on martie 4, 2010 - 4:24 pm

  URGENT PENTRU SALVAREA
  VIETII FETITEI NOASTRE ALEXANDRA

  Numele nostru este Florin(35 de ani) si Mihaela Vasicuta (33) din Bucuresti
  In data de 28 februarie 2010 la ora 18.25 a venit pe lume la termen, cu greutatea de 3.320 gr, si 52 cm,la Spitalul Judetean Ilfov(sect2) fetita noastra care se numeste Alexandra Gabriela si a fost diagnosticata cu o malformatie cardiaca grava, datorita lipsei de aparatura performanta din acest spital in data de 01.03.2010 fetita noastra a fost transferata la Spitalul Clinic Sf Pantelimon,.
  La cererea Clinici Cardiologice din Tg Mures(singura Clinica din Romania care dispune de aparatura performanta si Medici specialisti) fetita noastra a fost transferata la Spitalul Clinic Grigore Alexandrescu pentru investigatii amanuntite iar diagnosticul este urmatorul:
  Canal atrioventricular comun.
  Atriu unic
  V.S hipoplaza
  Aorta de mici dimensiuni
  Canal arterial permebil
  Din data de 01.03.2010, Alexandra este stabilizata din punct de vedere medical cu ajutorul aparatelor in Spitalul Clinic Sf Pantelimon
  Diagnosticul si toate informatiile medicale despre copilul nostru au fost trimise prin fax la Clinica din Tg Mures de catre personalul Medical din Spitalul Clinic Sf Pantelimon in data de 02.03.2010, cei de acolo urmand sa-ne dea un raspuns afirmativ sau negativ cu privire la interventia chirurgicala.
  Din pacate nici pana astazi 04.03.2010 nu stiu datorita carui motiv nu am primit nici un raspuns din partea celor de la Institutul Cardiovascular Tg Mures
  In calitate de parinti a unicului copil, dorim sa ne implicam total si sa gasim o solutie salvatoare pentru micuta noastra
  In speranta vindecarii unei inimioare nevinovate……..

  Ne puteti contacta la urmatoarele numere:
  0746425118, 0767055137,0752239795
  Va Multumim,
  Parintii

 2. #2 by Ionel I. on martie 9, 2010 - 3:47 pm

  Stimate domnule Primar general,
  Vreau sa va spun ca bucurestenii anilor ’50-’70 au beneficiat de cea mai buna paine din Europa, care s-a numit „franzela de 2.20 lei” si daca ati reintroduce-o, Capitala v-ar fi recunoscatoare. Credem ca nu e prea greu sa revenim la acea franzela de 2.20.
  Tot in vremea aceea lumea nevoiasa consuma renumita paine integrala „ottogagel” a carei fabrica de paine se afla pe strada Izvorul cu apa rece, care se afla pe actualul deal al Palatului Parlamentului. Nici nu va inchipuiti cat de mult ati veni in sprijinul saracimii, consumatori a acestei paini intermediare extraordinare. Credem ca s-a pastrat reteta ambelor paini, alba si neagra.
  Va urez succes deplin in aceasta actiune.

 3. #3 by ghqconsulting on martie 22, 2010 - 2:21 pm

  Domnule Primar,
  Din punctul meu de vedere ati ratat o sansa importanta pe care ati avut-o la preluarea mandatului de primar general. Imi imaginez ca nu poate fi usor sa conduci o primarie, cu atat mai mult cu cat primaria Bucuresti.
  Dar bucurestenii, intr-o majoritate covârşitoare nu sunt de acord cu masurile pe care le luati.
  Pentru a face din Bucureşti o adevarata capitala europeana nu trebuie sa va rezumati la graffiti sau la posterele din oras. Trebuie sa va preocupe cine, cum şi in ce conditii obtin autorizatiile de constructie. Trebuie sa va implicati activ in viata bucurestenilor, pentru ca cel putin pana in acest moment ati cam lipsit.
  Lumea nu trebuie sa va vada pe strada, la dezapezire, pentru a intelege ca sunteti preocupat de acest aspect.

  Sunteti un politician cu resurse intelectuale care depasesc media politicienilor. De aceea cred ca puteti face mai multe.

 4. #4 by COSMA on aprilie 1, 2010 - 4:23 pm

  RETARZII ALCOOLICI TRANSPORTATORI BULIBASE CU alte cuvinte RATB. o armata de 12.ooo de lucratori, cu salarii de zeci de MILIOANE lunar ,din care doar 1200 LUCREAZA EFECTIV!!!!!!!!! Dle SORIN oprescu nu te LASA INTIMIDAT de mafia tiganEASCA MOLDOVENEASCA din aceasta REGIE , SI NU LE MAI DA SAU PROMITE CEEA CE NU POTI DA! ASTIA SI ASA STAU LA CAPETE DE LINIE ORE IN SIR SI PE TRASEU NU VIN DECAT DUPA ZECI DE MINUTE! TAIE-LE SUBVENTIA DEFINITIV SI NU MAI INGRASA PORCUL NESIMTIRII tziganESTI,. SA FIE CONCEDIATI IN MASA SI SA VINA OAMENII TINERI DORNICI SA LUCREZE SI SA ISI FACA TREABA NU NISTE DESCREIERATI ALCOOLICI MAJORITATEA SI CARE SI-AU BAGAT NEVESTELE, RUDELE SI TOTI CUNOSCUTII SA sugA DIN BUGETUL NOSTRU AL BUCURESTENILOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! APROPO COANE oprescuLE AMINTESTELE ASTORA SI DE TRANSPORTUL MUSAI DE …NOAPTE CARE ESTE IN ORICE CAPITALA EUROPEANA SI CARE LA NOI …NU EXISTA!!!!!! OARE DE CE???????! IMPUNE-TE SI NU FI CARPA LOR DE STERS PE JOS CA ASTIA NU MERITA NICI UN FEL DE RESPECT DINPOTRIVA ESTE O REGIE HOATA, MURDARA SI …tiganIZATA!!!!!!!!!! ACUM E TIMPUL SA O SCHIMBI DOMNULE PRIMAR GENERAL oprescu!!!!!!!!!!

 5. #5 by tanase marian on aprilie 21, 2010 - 10:09 am

  excelentei sale domnului primar general prof. dr. sorin oprescu, am gasit o posibilitate de a comunica cu dumneavoastra,………….scuze domnule pentru scrisul dificil ,,nu agramat,, am o disfunctie datorata unui accident vascular petrecut acum cinci ani ,anca an remisie,.multumesc pentru antelegere si permisivitate,.. va rog din suflet a ma ajuta, am o problema grava la care nimeni nu se raliaza a ma ajuta domnule,……am scris an nestire pe blog multor personalitati,este o problema grava sunt nelinistit,alertat debusolat, va conjur ajutati ma,………eu am o casa primita dupa decesul parintilor situata la curte an strada dumitru nicolae sase, sector trei,langa icemenerg,. am avut acolo chiriasi o familie cu doi copii , acum 19 ani,,au plecat de 10 ani,,.nu era problema de bani dar post89 se intra prin efractie an zona ca oriunde de altfel, niste puscariasi mi au furat lucruri scumoe,un instrument de masura deosebit de scump, scule multe,au gasit vin sau ambatat,si au devalizat acolo m am anbolnavit dupa aceea antamplare,.sectia 11 politie a dat din umeri nu a rezolvat cazul,astfel delincventii dintre care unul a murit an anchisoare,huzuresc astazi s au raliat cu lumea interlopa, nu i monitorizeaza nimeni del a sectia 11 politia de proximitate,…..acum cateva luni,m a sunat o fata a fostilor chiriasi, are o facultate deja economica,si 32 de ani varsta, lucreaza la ministerul transporturilor,,zona gara de nord,,.+ s a casatorit si ma ruga sa i fac o intrare an spatiu, cu buletin de schimbare de nume antrucat socrii o refuza pe motiv de teama ca le fura casa o vila,..nu am anteles capcana, am fost chiar vizibil enervat,indignat, si la un moment de emotional i am realizat dorinta daruindu i si o carte de colectie religioasa cu care doream sa intre an biserica,. dupa ce si a obtinut solicitarea a antrerupt brusc pegatura cu mine,realizand cu groaza ca este posibil a mi fi pus casa an credit ipotecar la una din cele 22 de banci care ofera astfel de servicii populatiei,.m am adresat aceleiasi sectii de politie 11 care da din umeri spune canu are acces la baza de date a bancilor,.mai apoi am aflat ca, nasii fetei ,,de cununie,, au un cazinou,. de notat faptul ca au ramas la ea de pe vremea cand umblam cu ea la primarii sa si cumpere o casa o copie a actului casei an xerox nelegalizata si un set de copii xerox de scite ale constructiei,. circula pe ,,media internet,, date despre excrocherii cu acte an xerox ,legalizate an regula de notari dubiosi,. excelenta puteam lasa lucrurile si asa dar de notat ca fata are o tuberculoza cu un ganglion operat,,..sotul ei desi ea are pretentii de doctorat ,este barman si conduce masina familiei fara carnet, iar recent a fost chemata la ,,analta curte de casatie si justitie,,antr un proces de nelegalitate sau incorectitudine a unei licitatii,…………sunt toate pericole reale si domestice a intrarii an neplata a ratelor mari an cei 30 de ani de creditare,… nu mai discuta cu mine ba chiar si a anregistrat si masina la curte, de la fata pe care o admiram pentru rezultate scolare de varf,o cunosteam de la 12 ani ,este un pericol potential o delincventa,…..politia da din umeri ,.. bancile nu pot fi accesate,este o drama a mea care nu pot lasa timpul sa se scurga de la sone,nu pot lasa descoperita aceasta casa sacra a parintilor mei,,ioan si virginia,, .,,dumnezeu sa i odihneasca,,. faTA DE CARE AM UN CULT AN SINE,ASTFEL AM FACUT VREME DE CATIVA ANI SINGUR ABSOLUT SINGUR O CONSOLIDARE PROFESIONALA ,LA LOPATA CONSIUMAND, CINCI BASCULANTE DE PIATRA ESTE CASA PARINTEASCA EXCELENTA,AM DORIT SA O AJUT SI MA SFIDEAZA SI BATJOCORESTE, EU DARUINDU I EMOTIONAL SI O CARTE VECHE DE 265 ANI PIESA DE COLECTIE CU CARE DOREAM SA INTRE AN BISERICA,.EXCELENTA ,VA ROG DIN SUFLET SA FIU AJUTAT, NU MA PARASITI ,AM CERUT AJUTOR AN JUR MULTORA, NIMENI NU RASPUNDE ASTFEL CU COMPETENTA PROFESIONALA CE O AVETI AJUTATI MA,.NU AM ADRESA UNDE LOCUIESTE ,ESTE COTATA A LOCUI CONFORM BULETINULUI FACUT LA CURTE LA STRADA DUMITRU NICOLAE SASE, LANGA ICEMENERG SECTOR TREI,.SE NUMESTE GARAGAIANU FELICIA NASCUTA ILIE FELICIA,……..FITI BINECUVANTAT DOMNULE ,,NU SUNT SECTANT DESI SI ASTA SE POATE POST89,EU NU L PERCEP PE DUMNEZEU CA PE UN MOSULET CARE NE BATE PE UMAR CAND GRESIM CI CA PE CREATORUL UNIVERSULUI,……..SA TRAITI,EXCELENTA,.

 6. #6 by tanase marian on aprilie 21, 2010 - 11:37 am

  o completare la ,,scrisoarea deschisa de mai sus adresata excelentei sale domnului primar general prof.dr. sorin oprescu,…. astfel am omis sa las adresamea de e mail fiind mai dificil de a urmari un presupus raspuns,…,,tanasemarian251146@yahoo.com,,………multumesc din suflet excelentelor voastre,.

 7. #7 by tanase marian on aprilie 24, 2010 - 8:56 am

  nu anteleg ,.aici an ,,media internet,am cazut an genunchi an fata unui demnitar competent a a mi raspunde si nu se antampla absolut nimic,…am scris catreo multime de demnitari specializati ,de la seful statului la guvernatorul romaniei la alti demnitari si nu mi seraspunde cu nimic,……..sunt disperat,…….am lucrat la ,,s. t. s. ,, am crezut an schimbari notabile an aceasta tara nefericita dar toatese deruleaza antr o infertila ,,barfa des candal ridicol gen o.t.v, de doi lei,………….chiar nu ma aude nimeni ,.cineva fura, este o nemernica cu studii superioare numita garagaianu felicia care mi a depus o casa an credit ipotecar cu acte an fals,chiar nu vedeti oameni buni ca este o frauda,la nivel national,…..rog din suflet ,,tanasemarian251146@yahoo.com,, nihil sine deo

 8. #8 by Nicotină on mai 17, 2010 - 10:25 am

  Domnule Primar General
  După lecturare vă rog să ştergeţi această postare.
  Răspunsul se va vedea la faţa locului.
  Vă respect !

  Ţâgăr,ţâgăr,ţâgăr,ţâgăr, ţâgăr…
  Obiectul afacerii : vânzarea discretă a ţigărilor (posibil de contrabandă).
  Cartierul ganeral : Dacia albastră PH 04 ZIU a unui rrom de cca 30 ani, 1,88 m / 110 kg.
  Program :8:00 la 19:00, indiferent de timp.
  Locaţia : str. Lăstărişului 28, între blocul B2 şi fosta Casă a Legionarilor ( la 70 m de Piaţa 16 Februarie ).
  Nivelul afacerii : cca 5000 roni / zi.
  Forţa de muncă : 7-9 rromi dispuşi la 10 m până în bulevardul Bucureştii Noi.

 9. #9 by Contribuabil on mai 19, 2010 - 2:07 pm

  Domnule Primar General

  Semnalez un aspect de posibilă evaziune fiscală ce se manifestă de cinci ani în urmă :
  Afacerea : Tîrg de maşini neautorizat cu program zilnic între 9:00 – 19:00
  exploatat în exclusivitate de rromi.
  Locaţia : O platformă betonată de 1250 mp situată în spatele Staţiei RATB Masca (liniile 112, 62o, 97, 20) pe Bulevardul Bucureştii Noi, sens de mers spre Piaţa Chibrit, cu o capacitate de 50 – 60 autoturisme (deasupra staţiei de metrou neexploatată, în faţa fostului Complex Comercial Minerva).
  Nivelul afacerii : cca 120000 roni / zi.
  Alte implicaţii : În absenţa wc-ului, se acumulează dejecţii umane pe laterala platformei limitată de foste firme abandonate, cu geamuri sparte ( ex. Taverna Dacilor).
  Notă : Soluţionarea optimă în beneficiul Primăriei Capitalei se întrvede cu uşurinţă.

  PS Vă rog ca după lecturare să se anuleze această postare.

 10. #10 by Hotarat on iunie 16, 2010 - 10:44 am

  Domnului Primar General

  Raport cetăţenesc
  Femeie tânără, posibil de etnie rromă, 1,55m, 30 ani, are pe cap părul împletit cu fire de lână galbene în zeci de codiţe . Face cotrabandă şi evaziune fiscală cu ţigări le nivel de 200 cartuşe / zi (cca 10000 roni) la intersecţia dintre Str. Lăstărişului cu Str.Bărlogeni între blocul B2 şi o clădire în reconstrucţie ( 30m de Str. Pieţii)în apropierea Pieţei 16 Februarie.Are clientelă fidelă numeroasă formată din consumatori şi posibili distribuitori. Este alimentată sistematic de la automobile cu staţionări de câteva minute.
  Necesită pândă camuflată calificată şi legală pentru cunoaşterea elementelor din reţea.
  P.S. Rog ştergeţi postarea.

 11. #11 by Hotărât on iunie 18, 2010 - 10:43 am

  Raport cetăţenesc

  TR 68 MYG a făcut alimentare cu ţigări de contrabandă în 18.06.2010 la 10: 00 am în intersecţia Str. Lăstărişului cu Str.Bârlogeni, către fata descrisă în raportul cetăţenesc de ieri ( şi ea are automobil propriu-depozit, parcat la umbră pe str.Bârlogeni colţ cu Lăstărişului vis-a vis de cizmărie).
  Tot pe tronsonul Bârlogeni dintre Lăstărişului şi Bucureştii Noi mai era un auto depozit de ţigări şi alţi 5 rromi care ofereau ţigări. Toată echipa veche de contrabandă a fost înlocuită cu feţe noi !!!
  Am zărit cu bucurie interiorizată, şi elamente de reacţie discretă a legii.

  P.S. Rog ştergeţi postarea.

 12. #12 by Hotărât on iunie 19, 2010 - 10:14 am

  Domnului Primar General

  Raport cetăţenesc din 19.06.2010

  AN JH 253 este numărul unui automobil de culoare închisă, depozit de ţigări din contrabandă, parcat astăzi la 9:30 am pe Str.Bârlogeni în apropierea intersecţiei cu Str. Lăstărişului de unde se servea un tânăr rrom diform, la vreo 120 kg.,altul decât şoferul
  Un taxi de Bucureşti a adus ţigări în acelaşi zonă la 9:15 am
  Un rrom cerea altuia, marfă s-o vândă pentru că, zicea el, au plecat cei doi comunitari.
  Există dispersate în zonă câteva persoane care ţin numai “şase” ; cu alte cuvinte se poate vorbi de organizare.

 13. #13 by Hotărât on iunie 21, 2010 - 11:17 am

  Raport cetăţenesc

  Azi 21.06.2010 ora 11:00 am automobilul AN JH 253 cu ţigări de contrabandă este parcat în intersecţia Str. Bârlogeni cu Str. Lăstărşului. Unul îşi numără banii iar la 10-20 m se află doi pândaci. Fata cu zeci de codiţe galbene pe cap vinde, nestingherită, ţigări la colţul blocului B2, la 35 m de maşina depozit. La încă 30 m spre Bdul Bucureştii Noi alţi rromi vând ţigări.
  Ieri la 10:30 am un auto B.02.R… al comunitarilor se afla parcat la 20 m de AN JH 253.
  P.S. Rog ştergeţi postarea.

 14. #14 by Victor on iunie 22, 2010 - 5:11 pm

  Domnule primar ce se mai intampla cu centrul istoric al Bucurestiului? Noile cladiri care se ridica in centrul istoric nu ar trebui sa respecte arhitectura zonei sau macar sa fie facute cu mai mult bun gust? Spun asta pentru ca pe strada Covaci s-a ridicat o cladire nu demult care nu are nici o legatura cu zona, o cladire care s-ar integra mai degraba intr-un catun din provincie departe de ochii lumii. Oare este normal sa se permita ridicarea unor asemenea chiciuri in centrul istoric al unei capitale europene?

 15. #15 by daniel on iunie 27, 2010 - 8:08 pm

  ABSOLUT GENIALA ideea reabilitarii centrului istoric(lipscani).Sper sa ii evacuati pe toti acei tigani mizerabili de acolo,si zona sa fie umpluta de cafenele construite cu bun gust.Am fost acolo in ultimul weekend, si nu cred ca exagerez deloc cand spun ca erau cel putin 5000 de persoane in zona respectiva.Cu putina imaginatie si inteligenta, zona respectiva va deveni cel mai cautat punct turistic al Bucurestiului in cea mai scurta vreme , asta daca va fi curatat si reabilitat.Sper sa aveti inspiratie in toate deciziile ce privesc acel loc deosebit al Bucurestiului

 16. #16 by Scârbit on iulie 1, 2010 - 9:43 am

  Domnule Primar General al Capitalei

  De 45 de zile vinde ţigări de contrabandă, nastânjenită, o tânărră de etnie rromă, cu zeci de codiţe pe cap împletite cu fire din lână galbene. Are două fuste largi sub care care sunt agăţate pe un cordon multe cartuşe de ţigări şi o traistă doldora de bani. Se aprovizionează de la reţea care vine sistematic. Mai sunt şi alţi vânzători care se schimbă zilnic. Ea, nu !!!
  Locaţia : spaţiul dintre blocul B2 din str. Lăstărişului nr.28, colţ cu str. Bârlogeni, aproape de Piaţa 16 Februarie (150 m).

 17. #17 by Scârbit on iulie 4, 2010 - 9:39 am

  Raport cetăţenesc din 04.07.2010 la 10:00 am

  Domnule Primar General al Capitalei

  De 45 de zile vinde ţigări de contrabandă, nastânjenită, o tânărră de etnie rromă cu zeci de codiţe pe cap împletite cu fire din lână galbeneă. Are două fuste largi sub care sunt agăţate pe cordon multe cartuşe de ţigări şi o traistă doldora de bani. Se aprovizionează de la maşina personală ( 89105 ST 41 ) parcată acum 04.07. 2010 la 10:00 în spaţiul din faţa blocului B2 din str. Lăstărişului 28 şi spatele fostului Complex Minerva, la 40 m de locaţia unde vinde ţigările de contrabandă. Are supraveghetori. În zonă pendulează comunitara B 02 PLJ care poate valorifica informaţia .Uneori mai sunt şi alţi vânzători care se schimbă sistematic. Ea, nu !!!
  Locaţia “Punctului de desfacere” : între colţul blocului B2 din str. Lăstărişului nr.28, colţ cu str. Bârlogeni, aproape de Piaţa 16 Februarie (150 m).
  PS Acum pe ploaie poartă glugă pe cap.

 18. #18 by Scârbit on iulie 13, 2010 - 12:09 pm

  VOICULESCU ARE DREPTATE
  Contrabanda şi economia subterană

  Automobilul marca Punto s de culoare închisă PC 453581 este depozitul de ţigări, posibil din contrabandă, parcat astăzi 13.07.2010 pe Str. Bârlogeni, lângă intersecţia cu Str. Lăstărişului din Sectorul 1, la 100 m de Piaţa 16 Februarie. Accesul direct prin Şoseaua Chitilei, Str. Bârlogeni fiind pe dreapta în sensul de mers spre Chitila.
  Vis-a-vis de automobilul depozit, la 30-40 m, între colţul blocului B2, Scara C ( din Str. Lăstărişului nr. 28 ) şi o vilă în reparaţie capitală, fostă a legionarilor, desface ţigările de contrabandă o tânără (cca 28 ani) de etnie rromă care are pe cap zeci de codiţe împletite cu fire din lână galbenă. Cartuşele de ţigări şi traista cu bani le ţine sub fusta largă, ergonomică, agăţate de un crdon. Are vad excelent, astfel că la fiecare oră se reaprovizionează de la automobilul de mai sus. Vinde cu 7,0 lei / pachet. « Lucrează » 12 ore / zi. Vinde cam de 8500 lei / zi, nestingherită, de 50 zile.
  Până acum 10 zile a avut ca depozit automobilul 8910 ST 41 fapt ce demonstrează că lucrează organizat.
  Are permanent ajutoare de veghe.
  Dacă vă implicaţi NU apelaţi la poliţie.

 19. #19 by mircea on septembrie 28, 2010 - 8:46 pm

  D.le Primar,

  Cu totata stima..va adresez respectuos , o intrebare care va privea in trecut si sper ca va incanta?! Bunica mea. are hernie de disc. Am auzit ca Spitalul Universitar face o noua interventie numita „nucleoplastie” VA ROG ! SA-mi spuneti parerea Dv despre aceasta interventie si asemenea despre dl Bogdan Dorobat
  Cu stima al Dv sustinator ,angajat. Dumitru Mircea

 20. #20 by razvanserbu on octombrie 14, 2010 - 12:22 pm

  Domnule Primar,
  Constat cu amaraciune ca exista o continua bataie de joc la adresa posesorilor de autoturisme din zona Titulescu-Gara Basarab. Minunatul proiect al podului a reusit sa desfiinteze pese 100 de locuri de parcare din zona. Prin urmare, oamenii au fost obligati sa-si parcheze masinile la distante apreciabile de propria locuinta. De la demararea acestui proiect, masina mi-a fost vandalizata in mai multe randuri. Copilul meu care sufera de astm bronsic are alergie la praf si a fost nevoit sa inghita tot ceea ce „producea” santierul de sub geam.
  M-am gandit ca odata cu terminarea lucrarilor lucrurile se vor rezolva. Totusi constat ca bataia de joc continua. La imobilul unde locuiesc Titulescu 88A, mi-a fost taiat accesul cu autoturismul in curte, pe motiv ca nu este prevazut in proiect.
  Mi se pare absolut inacceptabil modul in care suntem tratati mai ales ca semnele de parcare interzisa au aparut brusc in toata zona.

 21. #21 by ZIARULVIITOR.RO on octombrie 20, 2010 - 12:35 am

  OK.!.

 22. #22 by maria on noiembrie 23, 2010 - 12:47 pm

  poate veti fi urmatorul presedinte deoarece aveti terminatia numelui in escu:)))

 23. #23 by Bogdan on decembrie 3, 2010 - 2:30 pm

  Stimate domnule Primar general,

  Locuiesc in zona centrala a capitalei, Piata Amzei. In aceasta zona dar si in altele exista de ani de zile fenomenul cersetoriei,prostitiutiei, hotiei oameni care zi si noapte atarna pe strazi si agreseaza cetatenii… politia comunitara se declara neputincioasa… ca nu au mijloace, ca dau amenzi etc…. m-am saturat de justificari. vrem solutii… Soutie este aceea care rezolva problema cu adevarat…sa dai amenda si apoi oamenii aceia sa fie ziua urmatoare in acelasi loc nu este o solutie. in speranta ca acest fenomen ingrijorator pentru bucuresti va fi eradicat va multumesc.

 24. #24 by tanase marian on decembrie 3, 2010 - 6:36 pm

  tema mult discutata este excelentele voastre de sringenta importanta,.va fi si mai rau,.raul ne va domina pana la o distrugere a structurilor statului, murdarit an extrem,.lansezu aceasta ocazie domnilor guvernanti domnule presedonte al romaniei, domnule primar general,domnule ministru al sanatatii, o scrisoare deschisa astazi 03 decembrie 2010 un veritabil semnal de alarma adresat statului roman,…………………cer scuze pentru scrisul dificil ,,nu agramat,, am o disfunctie neurologica datorata unui accident vascular grav petrecut acum sase ani si cand entitati medicale si militare ale spitalului militar al ministerului de imterne, m au refuzat antr un ajutor ba chiar un colonel dr. de la spitalul m. i. mi a spus ,,citez,.,,ala daca are creierul inflamat vine alta data,….. am ramas cu grave disfunctii de sase ani si cu un zerou tratament, fisa mea medicala o am acasa nu maointereseaza pe nimeni nimic desi mi se fura lunar din pensia militara de 2070 roni impozit si 70 de roni contributie adica hotie la,,c. a. s. ,, sunt disperat am disfunctii grave,.acum doua luni am suferit o recadere si m am deplasat la spitalul clinic fundeni creat candva pentru acest popor asuprit si atunci cat si acum,.. la garda am facut greseala sa ma tarasc an fata unui medic si derbedeu murdar caruia i am sps despre drama mea de la ministerul de interne spital,……………,.si an acel moment desi vedea ca nu pot merge,.m a dat afara din spital an strada, toti cei veniticu mine fiica mea si ginerele au ramas muti de uimire,.. mi a spus derbedeul ca eu nu am accident vascular ci am nevoie de psihiatru,……………. au trecut trei luni tot ni potmerge sunt disperat,.am scris pe media internet la fundeni din disperarenu pentru a fa ccerau cuiva doamneiprofesor doctor defa murdarului individ, am dat dateinclusiv telefonul dar nu am primit raspuns anscrisul disparand a doua zi,,profesor doctor virginia ion sefa salonulu neurologie fundeni etajul trei,. eu al cunosc pe acel ticalosexcelentelevoastre domnule ministru al sanatatii deacum doi ani cand am stat an clinica cu sotia mea tot la un,,a. v. c. ,,.atunci alpandeam pe culoar la doua zile si i bagam bani an buzunar hartii de valloare certa nu monezi dar acum la mare nevoi derbedeul nu m a cunoscut,. stiu doar cca acum doi ani era rezident si lucra cu un medic am varsta ,un om foarte comunicativ care era pensionat avea un stimulator cardiac implantat,………………… acu se naste o antrebare a aparut an lumea medicala vfenomenul de vendeta deci daca ai spus ceva de un medic nu mai vine nimeni sa te ajute omule al anceputului de secol s demileniu,…..eu am lucrat la ,s. t. s.. , an 1989 am facut o greseala , eram maistru militar si din toataunitate anainte de executia lui ceausescu am scris la f. s. u. n. s am acuzat printre altele ca a facut rau religiei,.am fost mutat dintr un laborator de invidiatsicu perchetsi supeerdota tehnic antr un subsol batjocorit de toti si urmarit de 215,. u alte cuvinte am dat apa la moara unor ticalosi care s au anbogatit peparcurs,……… domnule presedinte al tomanieiacolo la s. t. s. am servit dub trei presedinti,dumeavoastra domnul iliescu si domnul constantinescu,.am muncit greu foarte greu s vu o raspundere deosebita,. eu am fost candva excelenta voastra coleg de liceu cu domnul general an rezerva tanase tudot,.agreeat de dumneavoastra,.acum zax limitat an casa nu am mai iesit pe strada de trei luni, pe mine an aceasta tara total nenorocita,cine ma mai ajuta,.daca mi se fura lunar 70 de roni din pensie si nici nu mai apartin vreunei baze de date sau medic de familie pe cine pot apela,.toata drama mea a anceput domnule presedinte al romaniei acum sase ani cand medicul de familie de la,,i, g. p. ,,mi a refuzat vizita acasa la ,,a. v. c. ,, mi a recomandatdpitalul m. i. unde am gasit unfoctot ciudat semana a gay eraprobabil si el baut an acel moment ma antreba toripit daca beau, nici nu si a datseama de gravitate diagnosticului apo un alt nemernic mi a aruncaran fata,,ala dca are creierul inflamatvine alta data,,.rog domnilor tastati pe google,,spit. mil. al m. i. ,, este depusa acolo si vizionata de 1200 de oameni o scrisoare deschia de mine,………. ce pot face an drama mea domnilor acum la aceasta dramatica recadere un derbedeu si medic ma alunga an strada,…… ce comunicare maiexista anaceasta lume antreomul singular ca entitate si oficiai,,..daca as dispune de avocati as putea deschideun proces penal prin care sai oblig la o cercetare de specialitate an strainatate,sunt grav afectoat,…………nu mi pot pemite o gluma dar construies o fraza totusi,.dupa razboi poporul amarat cerea si uneori reusea ceva cominicand cu conducatorii comunisti mie a suzista an memorie o fetita din rusia ,,habiba,, antr o scrisoare adresata tovarasului stalin era numira scrisoare,,visul habibei,, dorea copilul un pickup cerinta dobandita,….ei bine noi cetateni ai mileniului trei dam acun de clone sinistre ale doctorului mengele criminalu nazist an serie al istoriei,……….ajutor oameni buni ,.maistru militar an rezerva de la s. t. s. tanase marian,……..multumesc,.

 25. #25 by tanase marian on decembrie 4, 2010 - 8:09 pm

  eu,.maistru militar an rezerva tanase marian,declar astazi 04 decembrie 2010 ca doresc sa i actionez an instanta pe nemernicii sigur si vetivii doctori de la i. g. p si spiyal m. i. care m au nenorocit de sase ani nu mi mairegasesx sanatatea m au refuzat total an a mi acorda un ajutor iar un alt betiv de la spital m. i. mi a spus ,,ala daca are creierul inflamat vime alta data,,………….deasemeni si pe un medic derbedeu de la fundeni neurologie care acum trei luni m a dat afara din spital cand i am povestit si desi nu mergeam ca si acum la o recadere a accidentului vascular m a dat asdar afara an strada din clinica cand i am relatat drama mea de la spitalul m. i. ,………………. vreu un jurist capabil sa mi sustina cauza,.,,nu vreau safac rau vreau sa castig an cazul meu greu , o solutionare a cazului meu grav an strainatate,.,.erpet ma chinui de sase ani ,. am iesit la pensie de zece ani,.mi se fura lunar 70 rono din pensie la ,,c. a. s. ,. nu mi se da nimic nici o atentie de ani antregi, fisa mea medicala o am acasa ,.rusine romani rusine romania,……………an89 am facut lucruri pe care politicienii vremii si cadre de la s. t. s. mi le au atribuit am fost mutat atunci antrun subsol la i. g. p. si batjocorit ,.urmarit de 215,.rusine antregii romanii,……………

 1. Opinii putin altfel decat laudative ! « Popateapa's Blog

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: