FOTOGRAFII – Sorin Oprescu in Aparatorii Patriei

Primarul General, Sorin Oprescu, a verificat astazi stadiul lucrarilor de realizare a retelelor de apa-canal si reabilitare a sistemului rutier din cartierul Aparatorii Patriei.


Cu aceasta ocazie, Primarul Capitalei a declarat ca la pana la sfarsitul anului majoritatea strazilor incluse in program vor fi finalizate:

 

„Oamenii care locuiesc in acest cartier, de zeci de ani, au trait pana acum ca in comuna primitiva. Sunt multumit ca suntem aproape gata cu lucrarile. S-a lucrat simultan atat la reteaua de apa si canalizare cat si sistemul de iluminat public. Am finalizat deja 14 din cele 18 strazi, iar pana la caderea zapezii vom termina inca trei. Ramane ca la inceputul anului viitor sa putem interveni si pe Intrarea Aviator Turcas unde acum s-a instalat reteaua de gaze. Aproape am finalizat lucrarile in Giulesti Sarbi, facem eforturi sa terminam in cat mai scurt timp si lucrarile din Straulesti. In acest moment lucram in cartierele Andronache si Creanga si in Progresul. In cursul anului viitor vreau sa instalam retele edilitare pe majoritatea strazilor de pamant astfel incat sa nu mai existe zone inundabile in Capitala” a spus Sorin Oprescu.

 

Lucrarile din cartierul Aparatorii Patriei  sunt finantate de municipalitate si fac parte din programul:”Reabilitarea zonelor urbane cu deficit major in retelele publice de alimentare cu apa si canalizare zona Aparatorii Patriei, sector 4” care include un numar de 18 strazi.

Valoarea contractului (proiectare, consultanta si executie) este de 5.174.440,84 lei.

, , , , ,

  1. Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: