Sorin Oprescu si olimpicii de la Liceul International de Informatica Lumina

Primarul General, Sorin Oprescu, a primit, astazi, vizita elevilor olimpici din cadrul Liceului Internaţional de Informatică Lumina, care au dorit să-l colinde cu ocazia sărbătorilor de iarnă.
La randul sau, Primarul General i-a felicitat pe copii pentru rezultatele de la olimpiadele internationale si i-a asigurat de tot sprijinul sau: „Va felicit si va respect pentru felul in care intelegeti sa reprezentati tanara generatie. Am speranta ca, odata cu voi, se vor schimba si mentalitatile in societatea noastra. Generatia voastra este cu un pas inaintea celor trecute, sunteti un model, iar eu cred cu tarie ca nimic bun nu se poate face intr-o societate fara repere. Noi incercam, pe cat putem, sa va facem viata mai usoara, facem eforturi sa puteti trai civilizat in locul in care v-ati nascut si caruia ii apartineti ”,  a spus Sorin Oprescu.
De asemenea, Primarul Capitalei a promis ca va continua iniţiativa sa din acest an de conferire a Diplomelor IN HONORIS pentru toţi olimpicii internaţionali, distincţie la care se va adăuga, şi în 2011, ca o recunoaştere a acestor merite, o excursie de o săptămână intr-un oras european.
Olimpicii Liceului Internaţional de Informatică Lumina se remarcă în fiecare an prin rezultate deosebite la olimpiadele şcolare internaţionale, constituind un grup numeros în cadrul echipei de olimpici ce reprezintă România pe plan extern.
În încheierea ceremoniei desfăşurate la sediul Primăriei Municipiului Bucureşti, elevii Şcolii SPECTRUM i-au cantat Primarului General câteva colinde de Crăciun.

Reclame

, , , ,

  1. Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: