Se deschide zona de agrement Parcul Unirii si Bulevardul Unirii

Se deschide zona de agrement Parcul Unirii si Bulevardul Unirii

 

Cu prilejul sarbatorilor de iarna, Primaria Municipiului Bucuresti, prin Centrul de Creatie, Arta si Traditie Bucuresti, deschide, incepand de maine, vineri, 17 decembrie, zona de agrement din Parcul Unirii şi Bulevardul Unirii.

In aceasta locatie, vizitatorii se pot plimba cu trasura sau cu sania trasa de reni, iar cei mici pot calari ponei. Tot pentru copii a fost amenajat „Atelierul lui Mos Craciun”, unde artisti amatori, costumati in zane, spiridusi si alte personaje de poveste, vor recrea atmosfera magica din casa lui Mos Craciun.

Tot in Parcul Unirii, mesterii populari ii asteapta pe bucuresteni in casute impodobite de sarbatoare, unde acestia vor putea admira sau cumpara obiecte traditionale din ceramica pictata, lemn cioplit, icoane si panzeturi brodate, impletituri, masti traditionale, globuri si alte ornamente pictate.

          De asemenea, pe tot parcursul targului de sarbatori, pe scena amenajata in aceasta locatie, vor urca ansambluri falclorice, colindatori, artisti pop-rock, iar teatrele „Ion Creanga” si „Tandarica” au pregatit o serie de piese de teatru pentru copii.

Maine, 17 decembrie, si in Piata Constitutiei se da startul sarbatorilor de iarna. Festivalul vinului fiert isi asteapta vizitatorii in perioada 17-27 decembrie. Aici, bucurestenii vor degusta o larga varietate de vinuri si pot cumpara produse traditionale si decoratiuni de la targul de sarbatori organizat in aceasta piata.

Copiii impreuna cu parintii lor pot asista la concerte cu trupe cunoscute, colindatori si ansambluri folclorice din diferite zone ale tarii.

Reclame

, , , , ,

  1. Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: