Sorin Oprescu a vizitat Adapostul Sfantul Luca

Primarul General, Sorin Oprescu , a vizitat Adapostul pentru persoane adulte, din incinta spitalului Sfantul Luca.  

“Aici pot fi cazate 50 de persoane fara adapost, in conditii civilizate, le putem oferi ingrijiri medicale, hrana, igienizare si imbracaminte, astfel incat sa nu moara de frig pe strazi. Ii rog pe bucuresteni sa fie alaturi de noi in acest demers si sa sune la numarul de telefon pe care l-am pus la dispozitie astfel incat sa ne putem duce in timp util sa ii aducem pe acesti oameni la adapost sau in locurile speciale amenajate in spitalele aflate sub jurisdictia noastra” a declarat Primarul General.

Si in Calea Serban Voda 164-168  si in Complexul de Servicii Socio-Medicale al Municipiului Bucuresti, oamenii strazii vor putea primi ingrijiri si mancare calda.

Pentru orice sesizare, privind oamenii fara adapost, cetatenii Bucurestiului sunt rugati sa sune la nr. de telefon gratuit 0800.821.218.

, , , ,

 1. #1 by Cetatean Bucurestean on ianuarie 27, 2011 - 6:27 pm

  VREAU SA MA PLIMB PRIN BUCURESTI< VREAU SA ALERG DIMINEATA IN PARCce conteaza ce facea femeia acolo, pana la urma bucurestiul (capitala romaniei) este plina de caini si din ce-am vazut si pe la sinaia, brasov etc (deci de ce as merge acolo in vacanta?).
  nu inteleg de ce nu se dicuta constructiv si practic, aud discutii de genul "cum sa se cheme – politia animalelor sau alta denumire", unde sa-i tinem, cum sa-i tinem, daca sa-i omoram sau nu, …ca si ei sunt suflete, apoiu apar asa zisii iubitori de animale.

  adevarul este ca degeaba se pun floricele si culmea…se mai si schimba la fiecare anotimp, degeaba se monteaza locuri noi de joaca pt copii prin parcuri, fantani, statui, aparate de fittness prin parcuri si mai stiu eu ce…nu ne putem bucura de ele, credeti-ma sunt adevarate haite peste tot, pana si prin centrul bucurestiului.

  si pana la urma bucuria omului sarac, cu buzunarele goale sau semigoale este macar sa faci o plimbare, sa iesi putin din casa, macar atat, se poate?

  pot sa merg si eu pe strada, va rog ?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: