SORIN OPRESCU ESTE INDEPENDENT

Sorin Oprescu a fost invitat la Realitatea TV, intr-o prima dezbatere televizata a candidatilor pentru primaria capitalei. Suspecta prestatia moderatorului Razvan Dumitrescu care nu l-a lasat pe Doctor sa-si expuna punctul de vedere in legatura cu problemele reale ale bucurestenilor. Daca tinem cont ca Sorin Oprescu deranjeaza toate grupurile de interese, il intelegem pe slujbasul lui Vantu.

Prin modul tendentios si partizan, domnul Dumitrescu a insinuat ca Sorin Oprescu ar fi sustinut de PSD, iar demisia acestuia din partid este doar un scenariu.

Nimic mai fals. Sorin Oprescu a fost independent inca de cand se afla in randurile PSD. Sa ne amintim ca l-a ingrijit pe Corneliu Coposu intr-o vreme cand pasiunile politice erau atat de mari incat era de neconceput ca liderul PNTcd-ului sa fie tratat de catre un FSN-ist. Si pentru acest lucru Doctorul a fost blamat de unii lideri ai partidului din care facea parte.

Sorin Oprescu a avut curajul sa candideze impotriva actualului presedinte al PSD. ,,Prostanacul’’ a declarat intr-o emisiune la Antena 3 ,, ca cine candideaza impotriva lui pateste ca Oprescu,’’ adica va avea de suferit. Unul dintre cei mai duri critici ai conducerii PSD a fost Oprescu. Indiferent cine era presedintele partidului.

Sorin Oprescu era cel mai bine plasat in sondaje. Cu el PSD-ul ar fi putut castiga pentru prima oara Primaria Bucurestiului. Din pacate, Sorin Oprescu deranjaza. Doctorul nu poate fi asimilat niciunei gasti. Drept urmare, a fost sacrificat Cristian Diaconescu.
In aceste conditii, Sorin Oprescu a DEMISIONAT DIN TOATE FUNCTIILE DIN PSD.
A facut-o onest si definitiv. Cu toate ca i s-au promis functii si demnitati de nerefuzat pentru altii. A ales sa fie independent, dependent de voturile bucurestenilor sai. Pentru ca Sorin Oprescu s-a nascut si traieste in Bucuresti, stie cel mai bine ce vrea un bucurestean.

Sorin Oprescu nu este un personaj de scenariu. El „a jucat” intotdeauna corect, atat pentru el dar mai ales pentru electorat. Sorin Oprescu este independent si niciodata nu se va intoarce in PSD, indierent daca presedinte va fi Mircea Geoana sau Ion Iliescu.

Razvan Dumitrescu, in aceasi emisiune, a spus ca Sorin Oprescu ar fi suspectat de falsificarea semnaturilor necesare intrarii in lupta electorala.

Trei instante de judecata au girat corectitudinea lui Oprescu. In ciuda tuturor presiunilor, justitia a facut dreptate. Sorin Oprescu este candidat independent. Sa nu uitam ca acea doamna care a depus contestatie impotriva candidaturii doctorului a fost membra PSD a sectorului 3. Iar ideea ca Ion Iliescu ar fi intervenit la Curtea de Apel pentru Oprescu este aberanta. Si nu doar pentru simplul fapt ca Ion Iliescu era plecat in Tunis.

Tot Dumitrescu a opinat ca Oprescu, daca va castiga, va fi incapabil sa conlucreze cu membrii Consiliului Municipal.
Sorin Oprescu va fi si atunci independent si va colabora cu absolut toti consilieri datorita neangajarii politice. Iar in cazul in care proiectele sale vor fi respinse nejustificat, va chema toti bucurestenii la sedintele de consiliu, sa vada oamenii cum voteaza alesii lor.
Transparenta totala in administratia Bucurestiului. Aplicarea corecta a legii. Respectul pentru cetateanul contribuabil. Pentru toate aceastea avem nevoie de independentul Sorin Oprescu.
Iar el este dependent de votul nostru, bucuresteni.

, , , ,

  1. #1 by acspot on mai 4, 2008 - 2:05 am

    In „gasca” de candidati „PSD” sau „PNL” sau PD” si alte „P-uri” un om ca Sorin Oprescu este sinonim „nucii in perete”.

    Alaturarea propriului nume cu caricaturile contemporane manjeste.

    Insa independenta costa. Presupune surse independente de finantare si lipsa „masinii de partid” care are de partea sa presa si televiziunea, etc.

    In cazul putin probabil cand un independentul Sorin Oprescu va ajunge la primaria Bucurestiului va trebui sa faca dovada ca este un gospodar si un manager adaptat meandrelor concretului contemporan.

    Spitalul Universitar si edilii Bucurestiului sunt 2 lumi aparte.

    In sectorul 3 s-a putut. As vrea sa reincep sa cred in minuni. As vrea sa vad ca ce poate un primar de sector 3 poate si primarul capitalei!

  2. #2 by valentin vasilescu on mai 4, 2008 - 5:32 am

    Lupta e definita ca o combinare intre manevra si foc. Manevra inseamna o deplasare menita sa te aduca in pozitia optima de tragere. In acea emisiune Orban s-a multumit sa manevreze. In timp ce Oprescu, neavind picioarele la el, a fost o adevarata tinta piept pentru Razvan Dumitrescu. Mai bine statea acasa si se odihnea.

  3. #3 by A.C. on mai 4, 2008 - 2:36 pm

    Degeaba scrieti pe blog!
    Sorin Oprescu trebuie sa contraatace chiar in emisiune! Trebuie sa treaca si sticla si prin moderator pe care trebuie sa-l opereze rapid ca la urgenta. Publicul vrea un tip dinamic, cu prezenta de spirit si bataios. Un luptator de gherila care-si hartuieste adversarii. Asta cu proiectele e VRAJA PD-Listo – PSD-ista. In 3 minute nu poti prezenta nici un proiect, dar poti critica 3 proiecte si 3 candidati!

  4. #4 by Zexe on mai 5, 2008 - 7:22 am

    Doar un naiv mai poate crede ca exista om politic independent. Ori, daca Sorin Oprescu alege sa-si atraga de partea lui electoratul naiv, slab cu duhul, credul, manipulabil, are mari sanse sa castige Bucurestiul. Eu ii doresc sanatate.

  5. #5 by Ionut on mai 6, 2008 - 8:16 pm

    lectoratul naiv, slab cu duhul si manipulabil este acela care a ales ca tara asta sa ajunga asa si orasul asta sa nu poata fi numit un oras european. Oprescu are de partea lui numai oameni inteligenti, care stiu ce e bine pentru romani.

  6. #6 by Marian on mai 6, 2008 - 8:30 pm

    Stai tu linistit ca nu numai pe cei slabi cu duhul ii atrage. Iar cei manipulabili sunt de fapt toti Bucurestenii cam 2 milioane de oameni, asa ca are cine sa-l voteze, ca suntem satui de restul gastilor de combinatori politici.

  7. #7 by Galan Maria on mai 7, 2008 - 7:38 am

    nu, pe cei slabi cu duhul i-a atras basescu, acum poate cei din clasele sociale superioare sa ii atraga! d cei inferiori s-au ocupat base & comp

  8. #8 by Mircea Andrei on mai 7, 2008 - 8:03 am

    Nu are cum sa-i atraga pe cei slabi cu duhul si creduli.Astia sunt aia care au votat cu Basescu si probabil vor vota si cu Blaga.Oprescu nu are de partea lui decat oameni cu cap.

  9. #9 by Robert on mai 7, 2008 - 8:34 am

    cei slabi si credului sunt cei care s-au lasat pacaliti de Basescu sau Blaga ….si de promisiunile lor……Oprescu e genu de om care tace si face…nu face promisiuni aiurea,ca sa se afle in treaba ca altii

  10. #10 by Teodor Gugiu on mai 13, 2008 - 2:02 pm

    Independent pe dracu’!
    Părerea mea este că PSD avea nevoie la Bucureşti de un candidat care să nu târască după el prostul renume pe care îl are PSD-un pentru majoritatea electorilor bucureşteni.
    Diaconescu este un fals candidat al PSD. Adevăratul candidat al PSD este Sorin Oprescu.

  11. #11 by m on mai 28, 2008 - 8:28 pm

    Hai sa fim seriosi pe cine intereseaza de bucuresteni?? Pe Oprescu?….. niciodata dar fiecare face cum il duce capul. Acest om intradevar are o gandire comunista….. Este un scandalagiu, un ingamfat care se crede mare si tare numai ca este un amarat de doctor. Nici profesor nu e cel putin pe drept. Este un om care nu e demn de nimic. In interviul pe care l-a avut in legatura cu dosarul de profesor am vazut vocabular si se mai da si mare scriitor. Ce scrie bancuri fara perdea?? El sustine ca le zice drept in fata nu?
    Si daca se supara odata pe bucuresteni ce le zice drept in fata. Este un om lipsit de orice cultura nenea „Muzeul”.

  12. #12 by Andrei84 on mai 28, 2008 - 11:10 pm

    Da fara cultura….. Tot vrea si acum sa demoleze Oprescu Muzeul satului sa faca tot felul de dracii de spatii comerciale?? Mai eu unul duc lipsa de spatii comerciale ale mele :)) Cum spunea ca e? independent comunist stupid??

  13. #13 by Bogdan T. on mai 28, 2008 - 11:58 pm

    In general exista o lupta intre partide numai ca acuma se pare ca nu. IN realitate lupta se da intre grupuri de interese si asa este si acum. Cine crede ca Oprescu nu are nici un grup de interese se inseala amarnis. El doreste sa faca singur ordine in primarie??
    Ei fie daca el crede ca pe dupa mormanul de functii mai are timp sa se ocupe SINGUR de primarie ne minte fara limite.

  14. #14 by Bogdan T. on mai 29, 2008 - 2:50 am

    Prefer deacuma decat sa incep sa mai vb despre defectele tuturos sa vb de bine pe cine merita asa ca Blaga si cu Oprescu sa isi faca bagajele ca nu mai mentionez de ei. Eu unul prefer sa spun ca un bun diplomat si umil in fat populatiei este Diaconescu. El da senzatia de un adevarat vasal al populatiei si este perfect pentru acest post. Poate nu este pregatit pentru asa ceva dar cu siguranta ar face tot ce ii sta in puteri cu scopul sa nu dezamagiasca.

  15. #15 by Miri on mai 29, 2008 - 7:31 am

    Bucurestiul are nevoie de un bucurestean, care stie cum era capitala inainte de 1990, fara toata adunatura provinciala venita chipurile sa faca „afaceri” . Arata dezolant capitala si a fost codusa de provinciali si rromi. Oprescu e prea curat pentru orice partid, orice clasa, si este respins prin toate formele si metodele deoarece educatia si caracterul lui nu cupleaza cu nemernicii de care este inconjurat. SUCCES, Oprescule, esti o mare valoare a Bucurestiului!

  16. #16 by teo on iunie 5, 2008 - 10:58 am

    sorin e primarul secolului 24.

  17. #17 by mike on iunie 15, 2008 - 8:58 pm

    Toata lumea stie ca nu e independent. Mai bine ramanea la medicina, ce cauta la primarie ?

  18. #18 by marius50 on octombrie 5, 2009 - 8:18 am

    „Curat independent” ! Dar, domnule Oprescu, lasati bucurestenii fara „suspendate” ? Nici nu ati inceput bine mandatul de Primar General ca sa va remarcati prin ceva anume si util orasului, si-acum doriti Tara.. Ce sa-i faceti? Vom avea o Romanie Suspendata ? Curat telenovela… Cu dl.Cozminca in spate pe post de Regizor „de platou”. Dvs., chirurg de meserie, dl.Crin Antonescu profesor de istorie si muzeograf ! Ar fi o echipa buna la Cotroceni: Spital de lux si un ghid cu experienta… mai ramine sa gasiti pacientii, ca nu oricine are bani de „Cotroceni”.
    Ati promis ca veti face din Bucuresti un paradis al traficului rutier..dar v-a convins dl.Cozminca pentru alt „trafic”. Daca dvs. reprezentati o vendeta in PSD, adica Geoana NU, va felicit pentru caracterul „bisturial” ca un bisturiu e curbat, nu vertical … Oare, iar o sa apara o „pensionara” care sa va conteste candidatura in Instanta? Ca asa e in telenovele cu happy end! Va doresc succes, sincer, desi doream sa vad „noul tip de primar” atit de mult invocat de dvs. in campania pentru Primaria Generala… se pare ca nu-l vom avea… Tradare, da’ sa-i anuntam pe toti. In realitate asta a fost scenariul initial: ajung la Primarie si-o sterg la Prezidentiale- batiste pline de lacrimi, stoarse, ochi rosii, lacrimi de adio… cam multe pentru caracterul unui chirurg, nu credeti ?

  19. #19 by liviu1981bv on octombrie 28, 2009 - 6:14 am

    La un an de la castigarea Primariei Bucuresti, Sorin Oprescu nu a facut remarcabil pentru bucuresteni. Rusine ! Nu te voi vota !

  1. write a dissertation in a week
  2. critique example essay

Lasă un comentariu